Gastouderbureaus

Ik werk samen met drie gastouderbureaus.

Het Gastouderbureau is een professioneel bedrijf met veel expertise op het gebied van kinderopvang.

De dingen beter, frisser en anders doen loopt als een rode draad door het leven van de medewerkers. Het bureau is een afspiegeling van hun kijk op eerlijk zaken doen.

De voorwaarden die wij in eerste instantie aan de vraagouders stellen is dat zij meewerken aan een koppelingsgesprek en een evaluatie. Deze zaken zijn beide door de wet verplicht gesteld.
Daarnaast vragen wij u op een positieve manier mee te werken aan de facturatie middels het zorg dragen van een tijdige betaling. Dit zorgt er voor dat wij u kunnen blijven bedienen voor een scherpe prijs.

Door ons lage tarief bieden wij unieke toegevoegde waarde aan de bij ons aangesloten gastouders. Zij kunnen hierdoor een normaal uurtarief vragen waardoor zij meer financiële ruimte hebben om te investeren in kwalitatief goede opvang. Hierdoor gaat er meer geld naar de opvang van uw kind en minder naar de bureaukosten.


DOL FIJN is een gerenommeerd en ervaren gastouderbureau, werkzaam in Midden Nederland, sinds 1992, dat staat voor kwaliteit, duidelijkheid en transparantie.

Waarom gastouderopvang via DOL FIJN

  • Rust en aandacht voor de kinderen
  • Maximaal 2 baby’s tegelijk bij een gastouder
  • Vast persoon voor de opvang
  • Persoonlijk, kleinschalige en huiselijke opvang
  • Kinderopvang afgestemd op de wensen van ouders, dus opvang op maat
  • Geen wachtlijst of inschrijfkosten
  • Ruim 100 landelijk geregistreerde gastouders, waarvan ook gespecialiseerde gastouders, zoals agrarische gastouders, christelijke gastouders, gastouders voor kinderen met een extra zorgvraag
  • Persoonlijke begeleiding door deskundige bemiddelingsmedewerkers
  • Goede opleidingsmogelijkheden voor gastouders

Gastouders kiezen er bewust voor op professionele wijze uw kind te verzorgen en te begeleiden. Gastouders zijn zogenaamde ‘ervaringsdeskundigen’, omdat ze vaker voor kinderen (zoals de eigen kinderen) hebben gezorgd. Een gastouder heeft oog, oor en hart voor de kinderen.

Ondersteuning

DOL FIJN biedt gastouders op alle mogelijke manieren ondersteuning. De bemiddelingsmedewerker begeleidt de gastouder door o.a. de afspraken met de ouder zorgvuldig vast te leggen, (pedagogische) adviezen te geven en scholing aan te bieden.