Gastouderbureaus

Ik werk samen met onderstaand gastouderbureau.

Het Gastouderbureau is een professioneel bedrijf met veel expertise op het gebied van kinderopvang.

De dingen beter, frisser en anders doen loopt als een rode draad door het leven van de medewerkers. Het bureau is een afspiegeling van hun kijk op eerlijk zaken doen.

De voorwaarden die wij in eerste instantie aan de vraagouders stellen is dat zij meewerken aan een koppelingsgesprek en een evaluatie. Deze zaken zijn beide door de wet verplicht gesteld.
Daarnaast vragen wij u op een positieve manier mee te werken aan de facturatie middels het zorg dragen van een tijdige betaling. Dit zorgt er voor dat wij u kunnen blijven bedienen voor een scherpe prijs.

Door ons lage tarief bieden wij unieke toegevoegde waarde aan de bij ons aangesloten gastouders. Zij kunnen hierdoor een normaal uurtarief vragen waardoor zij meer financiële ruimte hebben om te investeren in kwalitatief goede opvang. Hierdoor gaat er meer geld naar de opvang van uw kind en minder naar de bureaukosten.


Persoonlijk betrokken
Wij vinden het belangrijk om onze ouders te kennen, zodat we begrijpen welke plek het beste is voor hun kind. We staan in nauwe verbinding met onze gastouders: we hebben veel contact met elkaar en bezoeken hen regelmatig. Daardoor weten wij hoe zij hun gastouderopvang vormgeven, wat ze belangrijk vinden en hoe het met hen gaat. Doordat wij persoonlijk betrokken zijn, kunnen wij de beste match maken tussen ouders en gastouder.

Pedagogische kwaliteit
Onze gastouders zijn niet alleen pedagogisch onderlegd, wij zijn dat ook. Al onze bemiddelingsmedewerkers zijn pedagogisch opgeleide professionals. Ze weten wat kinderen nodig hebben en waar ze zich thuis zouden voelen. Onze bemiddelingsmedewerkers zijn er niet alleen om een match te maken tussen ouders en gastouder, maar om de gehele opvang te begeleiden en de pedagogische kwaliteit te waarborgen.

Professioneel kleinschalig
Christelijk Gastouderbureau De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 hebben opgedaan, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Christelijke identiteit
Als christelijk gastouderbureau zijn wij ervan overtuigd dat ieder mens geliefd is door God en wij gunnen ieder kind een christelijke opvoeding. Om onze identiteit op de beste manier te kunnen uitdragen, zijn al onze medewerkers en al onze gastouders christen. Maar, onze naam, De Herberg, zegt het al: ieder kind is welkom bij ons. Of je als ouder nu christen bent of niet.


https://www.gastou.nl/ GASTOU, gewoon zoals thuis

Je bent op zoek naar een fijne plek voor je kind voor als jij (weer) gaat werken of studeren. Misschien ben je zwanger, is je baby al geboren of is je kind inmiddels peuter.

In welke fase van het ouderschap je je ook bevindt, één ding weet jij zeker. En dat is dat je je kind rust, ritme en regelmaat wilt bieden van een huiselijke omgeving. Gewoon zoals thuis.

Een plek waar je kind samen kan spelen en de wereld kan ontdekken in een veilige, kleine groep. Met veel individuele aandacht. En daarom ben je op zoek naar een gastouder.

En met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij je daar heel goed bij helpen. Welkom bij GASTOU.