Erkend leerbedrijf

Stagiaires en leerwerkplek bij de Regenboog.

Via Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven heeft de Regenboog een erkenning om stagiaires op te leiden. Ik ben erkend leerbedrijf voor niveau 2 Helpende Welzijn of Helpende Zorg. Zoek je een veelzijdige stageplek waar je veel kunt leren en de veelzijdige kant van gastouderopvang wilt leren kennen dan ben je bij de Regenboog aan het goede adres. Ik vind het leuk om mijn veelzijdige vak door middel van mijn kennis en ervaring te mogen delen met de stagiaire.
Ik bied een gezellige leerplek aan met voldoende uitdaging, afwisseling en ontwikkelingsmogelijkheden. Bij de Regenboog leer je wat het betekent om met kinderen te werken. Geen dag is hetzelfde en is er altijd genoeg ruimte om je opdrachten voor school uit te voeren.

Stagiaires mogen mij per e-mail een motivatiebrief sturen. Daarin stel je jezelf voor en leg je uit waarom je bij gastouderopvang de Regenboog stage wilt lopen. Belangrijk vind ik dat je niet rookt onder werktijd en dat je positief staat tegen het christelijke karakter van de opvang die de Regenboog biedt aan haar gastkinderen. Als ik je e-mail of brief ontvangen heb volgt er eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal aan twee kanten gekeken worden of de verwachtingen en motivatie op één lijn liggen, ook moet er een klik zijn tussen de stagiaire en de gastouder.